Snygga ljus är härliga prylar!

Riktigt spännande var det när Gittan, min väninna, föreslog att vi skulle “förkovra” oss genom att gå en av dessa ljuskurser i Halmstad som anordnas av ett företag som heter Ljusstöpet i Laholm. Jag har gått en hel del kurser tidigare på våra studieförbund. Särskilt spännande har det varit att få gå kurser i akvarellmålning och jag har också gått en kurs i drejning och keramik. Jag är intresserad av konst och att få skapa med händerna. Det här med att måla tavlor det var nog ändå inte min melodi. Jag målar hellre än bra som man brukar säga. Desto roligare var det när Gittan föreslog den här ljuskursen. För man kan få odla sin konstnärliga talang på andra sätt än att måla. Dessutom är jag väldigt intresserad av heminredning och ljusdekorationer. Så den här kursen den passade verkligen som handen i handsken både för Gittan och för mig.  

 

Jag har haft det väldigt roligt på den här kursen och så lärde jag känna en del intressanta människor. Vi blev inspirerade av varandra men framförallt så fick vi lära oss att stöpa ljus. Det här var så roligt så jag ville dela med mig om det här till er, alla mina fina och underbara följare som jag har på den här bloggen. Jag tänkte att ni kanske också skulle vilja lära er att tillverka era egna ljus? Dessa ljuskurser i Halmstad skulle jag verkligen vilja slå ett slag för. Hör av er dit om ni vill vara med på tåget! Deras butik säljer fina ljus och ljusdekorationer och den är verkligen väl värd ett besök, oavsett om man deltar i en av deras ljuskurser eller inte så är det alltid kul att få köpa sig ett eller flera ljus som finns i alla möjliga olika längder, former och färger. 

 

Du gillar kanske också...